Itt a klip: Brutális lett a Down for Whatever és Pásztor Anna kollaborációja

Aki követi Diószegi Kiki zenei munkásságát, az tudja róla, hogy nem áll távol tőle a kollaborációk világa. Eddig azonban Kiki működött közre más produkciók számában (lásd: Mudfield - Őrláng, Phoenix Rt - Jelzőfény), a metalcore-t, modern metált játszó Down for Whatever formációra nem volt jellemző ez az irány. Kiki szerencsére tipikusan az az előadó, aki mindig mindent megad a daloknak, hogy azok valóban teljesek legyenek.

Így jött a képbe hazánk egyik (ha nem A) legcsodálatosabb frontasszonya, Pásztor Anna, akivel közösen elkészítették az idei év eddigi legbrutálisabb közreműködését Voltam / Leszek címmel. A dal életünk egyik állandó jelenségét, a hullámvölgyeket járja körbe, többek között olyan témákkal, mint a kihasználás, a kétszínűség, a szálka - bálvány kontraszt. Jómagam már az első hallás során teljesen megborultam, ez a vérprofi dal alaposan elkapott, berántott, felrázott, életet, erőt csiholt belém. A hozzá készített klip (Császár Róbert, Zsoldos Dávid) is megért minden fáradozást, pont annyira támasztja meg a dalt, hogy hozzáadjon, de ne vegye el róla túlságosan a fókuszt. Libabőr, csodálat fog el azóta is, ahogy újra és újra meghallgatom. Már tudom, hogy az idei nyaram (évem) meghatározó szerzeménye lesz ez. Köszönet érte (örökké imádlak titeket)!

Kikiék persze nem aprózták el az energiáikat, ugyanis a mai napon még egy hidegrázós, brutálisan erős dalt publikáltak Messze Még A Vége címmel. Kár többet rizsázni, hallgass rájuk most!


szerző: nikihatos