ITT A KLIP: a Stadiumx Bob Sinclarrel alkotott

A ma már nemzetközi szinten is felkapott magyar DJ/producer páros, a Stadiumx felkérésére még a neves francia lemezlovas, Bob Sinclar is egyből rábólintott! Az I’m Still In Love egy kristálytiszta, felemelő house-track lett, a nagy találkozásról pedig izgalmas részleteket is megosztott a duó.

Igazi elektronikus zenei hírességként hivatkozhatunk a Dave Martin és Sullivan alkotta Stadiumx-re, amióta 2014-ben berobbantak a Howl At The Moon című szerzeményükkel, teljességgel ellepve a külföldi közönséget minőségi progresszív és future-house dallamokkal. Számos sztárral dolgoztak már együtt, több felvételük például a Grammy-díjas Sam Martinhoz köthető, most pedig a világ egyik leghíresebb DJ-jével, Bob Sinclarrel működtek együtt.

Dave Martin így mesélt a nagy volumenű projektről: „Tizenéves koromban részt vettem egy meghatározó Bob Sinclar bulin, nem hittem volna, hogy valaha is együtt dolgozhatunk, de elkészítettünk egy olyan demót, ami abszolút a Sinclar-féle feel-good érzést árasztotta. Így felkerestük őt e-mailen és rekord gyorsasággal el is vállalta az anyag befejezését.”

A fiúk végül ibizai klipforgatásuk alkalmakor találkoztak először személyesen a francia előadóval: „Meglepően közvetlen volt Sinclar, amikor élőben is beszélhettünk, olyan érzés volt, mintha már évek óta jó barátok lennénk! Nem is csoda, hiszen hasonló zenei kultúrából jöttünk, hasonló hatások értek” – tette hozzá Dave.

Az I’m Still In Love idén nyáron a DJ-szettek fénypontjának ígérkezik, a végsőkig jó hangulatú zene egyenletes house groove-jaival és gyönyörű akkordjaival, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak a magával ragadó, kellemes vokálbetéttel. Nevezzük a kollaborációt egy dance zenei költeménynek, amiben a nem múló szerelemé a főszerep!


forrás: Magneoton