Kaptunk még néhány kortyot. Itt az eddigi egyik legkönnyebben fogyasztható Sidd DeVille dal

Sűrű hétvégén van túl Sidd DeVille. Az énekes pénteken kelt útra, hogy a The Guns N' Roses Experience UK frontembereként szombaton (The Belfast Empire) és vasárnap (Balor Arts Centre) is Írországban bizonyítson. Sidd utazott repülővel, komppal, kisbusszal, de minden fáradtság megéri, amint lelkes közönségére talál egy produkció. 


Az Ír-sziget második legnagyobb városáról, Belfastról így mesél: „Olyan vibe, olyan hangulat volt a városban, hogy egyből otthon éreztem magam. Ráadásul teltház fogadott minket, ahol elképesztő lelkes, hangos, szenvedélyes közönség várt ránk.” – kezdte Sidd. A másik fellépésnek Ballybofey adott otthont, ahol zseniális színház enteriőr emelte az est fényét. „Az emberek ide úgy érkeztek, ahogy egy színházba szokás, szépen fel voltak öltözve, nem egy koncertet, hanem egy show-t vártak. Hangos, gyönyörű emberek, rengeteg a szeretet.”

Sidd persze a hazai közönséget sem hanyagolja, rövid időn belül immáron a hetedik anyagával érkezik, ezúttal Gimme just a little more címmel. Az előadó egy hete jelentkezett Egy kortyot a fényből című dalával, amelynek történetéről így mesélt: „Egy tehervonat erősséggel belém csapódó vámpír-jellegű románc, kaland nyomán született. A szöveg kicsit költőibb, mint az eddigiek, nyakatekertebb. Mindig is az ilyen szövegeket szerettem, amelyek mélyek, tele vannak utalásokkal, hasonlatokkal, rejtett mondanivalókkal, nem egyértelmű gondolatokkal. Ezek azok, amelyeket többszörösen, különböző helyzetekben, különböző módon lehet megfejteni.”

Most pedig jut még nekünk néhány korty, hiszen ezúttal az angol verzió debütál, amely egy picit más keverést, más hangzást kapott, hogy sokak számára könnyedén fogyasztható zene legyen, mert ahogy Sidd mondja: „Az emberek jelentős többsége manapság nagy kanállal eszi a popot a rádiókkal, a Spotifyon, valamint az egyéb platformokon.”


szerző: nikiahatos