Itt a dal: Szétesünk, majd felépülünk. Íme a friss, ropogós Sidd DeVille anyag

A társadalmi maszkok, a szétesés, majd az újra felépülés témáit járja körbe az angol nemzetiségű The Guns N' Roses Experience UK formáció énekese, Sidd DeVille. Miközben Sidd az előbb említett produkcióval a világot járja (a teljesség igénye nélkül: Franciaországban, Belgiumban, Cipruson, Írországban és Skóciában léptek, lépnek fel), nem hanyagolja el a hazai közönséget sem. Ennek köszönhetően tegnap megjelent egy új száma, Fallin' apart (Instead of fall in love) címmel.

A májusban szóló útján is elindult Sidd DeVille a stílusokat átívelő, kortárs popzene irányába szeretne haladni. Ennek az útnak most egy újabb állomásához érkeztünk el. A Fallin' apart anyagán Sidd még a szóló karrierje legelején kezdett el dolgozni, egy ideig a fiókban pihent a szerzemény, majd nemrégiben elnyerte végleges formáját. 

"Olyan sok minden történt, történik velünk, hogy egészen egyszerűen egy idő után nem tudunk magunknak hazudni. Kikapcsoljuk a világot, mert nem akarunk már azokról sem tudni, amiket egyébként szeretünk. Minden rossznak vége van egyszer, így egy ponton újra visszaengedjük magunk mellé a jó dolgokat, a jó embereket. Visszakapcsoljuk a világot, mert van kiért, van miért visszakapcsolni." - mondta el Sidd a dal kapcsán. "Nekem a zene a minden, a sivatagban az oázis, a víz, az éltető. Volt, amikor azt hittem, hogy nem adom ki ezt a dalt, de örülök, hogy végül mégis publikáltam, mert vannak benne olyan sorok, amelyekre büszke vagyok. A dal értelmezhető úgy is, hogy ha szerelmes vagy, szétesel. Nehéz szeretni, ha otthon, gyerekként olyan dolgokat láttál, amelyek miatt a francba kívánod az egész érzésvilágot."


szerző: nikiahatos