Itt a klip: Ilyen Kanni-bál, ha Lotfi Begin múlik

Ma is, ha meghalljuk a Kanni-bál-t egyből a felhőtlen tánc és szórakozás elevenedik fel egyenesen a ’90-es évekből. Az Animal Cannibals a Fonogram-, MTV Music Awards- és Petőfi-díjas Lotfi Begit kérte fel, hogy porolja le a hatalmas slágert!

1996-ban, az Animal Cannibals nem várt sikerű debütálását követően született meg a már platinaminősítést bezsebelő, Reggel, délben, este című második korong, benne az egyik legszórakoztatóbb bulihimnusszal, a Kanni-bállal.

A duó egyik tagja, Ricsipí így gondolt vissza az akkori évekre: „Egyetlen célja volt a dalnak, akárcsak a teljes lemeznek: hogy a közönség velünk együtt kántálja a szövegeinket. Emlékszem, teljesen elengedtük magunkat, és nem tudott beleszólni az akkor uralkodó kereskedelmi elvárás sem.”

Kétség sincs afelől, hogy elérték céljukat a fiúk és maradandót alkottak, hiszen 26 év elteltével is tömegek mozdulnak meg a zseniális szerzemény hallatán – aminek a feldolgozások szakértője, egyben hazánk egyik legsikeresebb jelenkori DJ/producere, Lotfi Begi adott új, elektronikus tuningot.

Az újdonság új klippel együtt érkezik, amiben bemutatja az őrült páros, hogy a boogie-kedv cseppet sem hagyott alább!

A kannibálok egyébként egy teljes, 19 számnyi lemezzel készülnek az év végéig, amelyben minden nagy slágerük remix verzióját hallhatjuk majd. A kiadvány előzményeként már megismerhettük az Ezzel a számmal, a Mindenki azt akarja Spy The Ghost, illetve a Unique által remixelt verzióját, legutóbb pedig a Péntek kapott új ízt Berry Papa jóvoltából.


forrás: Magneoton