Itt a klip: Nem ijeszt meg Solére és Beton.Hofi közöse

„Pünkösdi szerelem a Kakas Presszó neonjai alatt” - így jellemezte Solére új Nem ijeszt meg című dalához készült klipjének hangulatát Beton.Hofi, amelyben ő maga is közreműködik. Szigeti Zsófi, azaz Solére számára igazán aktív év az idei hiszen megjelent első kislemeze Másért címmel, amelynek címadó dalával bejutott A Dal 2022 műsor döntőjébe is, majd hatalmas bulival tette fel a koronát az anyagra az Akváriumban. Ezt követte Brenkával közös Védtelen című trackje, amellyel a rádiókat is meghódította mindeközben pedig a Hajógyár égisze alatt a divat és zene fúziójára épülő programsorozatát szerkeszti, és vezeti hónapról hónapra. Nyáron szinte minden fesztivál line up szereplője, többek között a Sziget magyar fellépői között is találkozhatunk a nevével.


Az elektronikus space-pop, UK garage vonalon mozgó, de zeneileg egyre sokszínűbbnek mutatkozó pop énekesnő ezzel a dallal most egy vagányabb oldalát mutatja meg, és ehhez spontán meg is találta a lehető megfelelőbb partnert: „Ádámmal (Beton.Hofival) tavaly szeptemberben elmentünk egy dalszerző táborba, ahol három napot töltöttünk együtt, és ez a három nap alapozta meg a barátságunkat is. Azóta olyan nekem, mintha a bátyám lenne, ritka őszinte kapcsolatban állunk egymással. A dalt Monkeyneckkel és Balogh Tomival írtuk egy ottani session alatt, Ádi már a kész beatre sétált be, tetszett neki és 5 perc alatt kész is lett a verzéje. Így lényegében egy éjszaka alatt meg is volt a demo. A klipben a barátaink szerepelnek, és a kamerák mögött ugyan ez a helyzet, az ebből áradó őszinteség járja át az egészet némi flexeléssel megfűszerezve. Borzasztóan hálás vagyok, hogy ilyen emberek vesznek körül, és nem kell már lefutott köröket futnom olyanokkal, akikkel nem éri meg! ” – mesélte Zsófi a dal, és a klip születéséről. „Ugyanakkor pont annyira gonddal, és törődéssel kimunkált a zene, és annak hangulata, mint amilyen gyorsan született. Emellett pedig nekem meg 2000-es évek eleji Viva Tv-s vibe: Jo Lo, Ashanti, Fat Joe..” – tette hozzá Beton.Hofi.

A klip a Smúzproductions gyártásában készült, és a rendező Generál Kristóf is azt emelte ki, hogy egy baráti kör jelenik meg benne: „Az ebből adódó oldott légkör megtartása volt a célom. Egyes snitteknél pontosan tudtam, hogy mit szeretnénk látni, máskor viszont felvázoltam egy keretet és hagytam, hogy a társaság természetesen, magától kezdjen mozogni abban, ezzel is erősítve a klip spontán hangulatát.”


Solére-rel ma este (07.07. csütörtök) találkozhattok legközelebb Budapesten Saya Noéval közösbuliján az A38 hajó teraszán 19.30-as kezdéssel emellett jövő héten a Reflektor Fesztiválon is fellép az Akváriumban. Mindeközben hamarosan elkészül első nagylemeze, amely novemberben jelenik majd meg, és kerül bemutatásra.

forrás: Horváth Luca