Itt a lemez: Hazugságokat kér a ThisMustBeLove

Mindannyian vágyunk a szerelemre, arra, hogy szerelmet érezhessünk, és a vágy néha olyan erős, hogy kis hazugságok árán is képesek vagyunk hinni benne. „Ez a dal megfogott sok olyan része van az életemnek, ami miatt azonosulni tudok a szövegével” - meséli Tímea az együttes tehetséges, fiatal énekesnője. A klipben a dal mondanivalója egy izgalmas női karakter köré épül fel, aki irányít, az ujjai köré csavarja a férfiakat, játszik velük, ugyanakkor bele is megy a játékba, kis bolondságokat, hazugságokat kér, hogy a szerelem érzését megkaphassa. A klipben a csinos énekesnő kifejező játékát, remek táncosok teszik teljessé. A lírikus szöveg szépen illeszkedik a zene hangulatába. A lágy énekstílust kellemesen festik alá a szinti betétek és szinte szétfeszítik a gitárgriffek és a pergő dob. A fülbemászó dallam a nyolcvanas évek zenei világát idézi.


Az együttes tagjai képzett zenészek, akik előzőleg egy másik formációban már játszottak együtt. Mogyorósi Tímea tavaly csatlakozott hozzájuk, és így alakult meg a ThisMustBeLove együttes. Tímea már ötéves kora óta énekel, nyolc évig a Magyar Rádió Gyermekkórusában. A konzervatóriumot is elvégezte hegedű szakon. Azt is elmesélte, hogy pár éve egy nyári örömzenélés során, amikor is Tóth László gitárossal közösen eljátszottak a Tears For Fears Mad World című dalát, felfigyelt rá Balázs Gyula (Kowalsky meg a Vega), és felkérte, hogy a 2018-as koncertjeiken legyen vendégénekes, ahol ugyanezt a számot énekelte el hatalmas közönségé előtt a Pap László Arénában és a Budapest Parkban. Timi így mesél erről: „A szerencsémnek köszönhetően a pályafutásom legelején a csúcson kezdhettem, most szeretnék oda visszatérni”. Az énekesnő idén felvételizett az orvosi egyetemre. „Akkor érzem elemében magam, ha sok dologgal foglalkozom. A tanulmányaim mellet a zenélés az életem kreatív része. A zenekar többi tagjával együtt részt veszek a számok megírásában is. A cél az, hogy minél több és jó dal szülessen, hogy sok emberhez eljusson a zenénk, koncerteken fesztiválokon is fellépjünk” - mondja Tímea.


A ThisMustBeLove (Mogyorósi Tímea-Ének, Lakatos Bence - gitár, szintetizátor, Dékány Dániel - gitár, Gerdesits Máté - basszusgitár,Varga Szabolcs - dob) első tíz számot tartalmazó nagylemeze június 15-én jelent meg Engedj el címmel. A lemez első számából ítélve, adott minden, hogy a ThisMustBeLove együttessel hamarosan találkozhassunk a zenei klubokban, koncerteken, láthassuk, hallhassuk őket a tévében, rádióban is.


Forrás: Zentai Olga