PREMIER: Ezzel a közreműködővel készült el az új STK X DCK anyag

Mindenkiben meg van az az érzés, hogy milyen jó lenne újra gyereknek lenni. Hiszen ebben a korban sokszor az a legnagyobb problémánk hogy hova menjünk este szórakozni. Az új STK x DCK dal pontosan ezt az érzést próbálja megragadni. Ez a legújabb alkotás kicsit kitűnik stílusában az eddigiekhez képest, de a megszokott humoros, könnyed irányt ebben a trackben is felfedezhetjük.A Tizenhét azért is olyan különleges, mert a srácok most egy vendégelőadóval, Hegedűs Borival, kiegészülve alkották meg ezt a számot.


Sitku Norbert a dalról a következőket mondta: „Mikor elkezdtük megírni a dalt, Kacsával egyetértettünk, hogy egy női hangra szüksége van. Ekkor jutott eszünkbe Hegedűs Bori. A dal felvételét és keverését Zán Tominak (Riverside Studio) köszönhetjük!”

A Tizenhét, maga egy kicsit melankolikus, ugyan akkor vidám hangvételű. A klip Gőz Márton segítségével készült. A videóban dominálnak a különböző hangulatképek megerősítve ezt a kis nosztalgikus témát. A klipről Kacsenyák Gábor (Kacsa) mesélt: „Napközbeni semmitevés, esti bulizás, balatoni nyári este a barátokkal. Ezt a nosztalgiát akartuk a klippel is tükrözni. Az STK x DCK eddigi dalaihoz képest merőben más ez az irány, viszont a stílusok közt való kikacsintások, a jövőben sem állnak majd távol a duótól!”


forrás: Dobó Réka