ITT A KLIP: Táncba hív Hársházi Szabi új dala

Új, videóklipes dallal rukkolt elő Hársházi Szabi. A Rejtély című alkotásban is hozza a retro hangulatot és fülbemászó dallamvilágot, a tőle megszokott stílusban az előadóként is egyre népszerűbb zeneszerző-producer.


„A 80-as évek disco-funk hangzásvilága köszön vissza ebben az új dalomban is, úgy ahogy a „Jelez a szív” és a „Királylány” című régebbi dalaimban.” - árulta el Szabi, aki azt is hozzá tette, hogy mivel fiú-lány kapcsolatról szól a dal mondanivalója ezért képiekben is mindenképp szerette volna ezt prezentálni. A zene lendületessége pedig hozta magával, hogy táncosok kellenek a klipbe.

A Rejtély című szerzeményt Kotsy Krisztina dalszövegíróval közösen jegyzi a zenei szakmában elsősorban szerzőként és producerként ismert Hársházi Szabi; aki 2020 őszén gondolt egyet és maga is kilépett a rivaldafénybe, azaz előadóként debütált. Azóta folyamatosan készíti saját dalait és jelen van azokkal a hazai televíziós zenecsatornákon, valamint különböző rádiókban egyaránt. Bemutatkozó lemeze 2022 júliusában jelent meg Antré címmel, amely már a megjelenést követően felkerült a MAHASZ Album Top 40 slágerlistájára és az éves Top 100-as listán is helyezést ért el, valamint az idei évben is vissza-visszatérő szereplője Album Top 40 listának. A 14. héten is megtalálható a középmezőnyben.

„9 hónappal a megjelenés után is még vissza-vissza térek az albumommal a TOP40 Album slágerlistára. (Most épp a közép mezőnyben…) Én adni szeretnék a zenéimmel. Nem érdekelnek a trendek. Olyan zenéket készítek stílusban, amiket én is hallgatok; mondanivalóban pedig csakis olyanokat éneklek, amik önazonosak. Hiszem, hogy “lassú víz partot mos…. “ – olvasható Hársházi Szabi közösségi posztjában.