Kiderült, ők alkotják MUSIC MOBIL zsűrijét! Vasárnapig szavazhat a közönség.

Július 20-án elindult a Music Mobil közönségszavazása, ahol ötödik zsűritagként a rajongók is dönthetnek arról, hogy melyik zenekar nyerjen egy kislemezes megjelenést.


A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre idén nyáron a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a MusicMobil. A műfaji kötöttségek nélkül mozgó kisbuszon így Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kaptak lehetőséget arra, hogy maradandó zenei élményt adjanak az utca emberei számára.

A MusicMobil tavaszi, nyári turnéján olyanok zenéltek, mint:

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítették, ezzel pedig egy versenyen is megmérettetnek. Ezen a versenyen a zsűri ötödik tagját a szakma mellett a közönség jelenti, akik a Music Fashion kiadó YouTube csatornáján szavazhatnak a kedvencet jelentő videóra. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást nyer a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg főnyereményként a kiadó jóvoltából. Szavazni egyetlen alkalommal 2023.07.30. éjfélig tudsz, a kedvencet jelentő videó alatt található „Tetszik” gomb megnyomásával! Fontos, hogy a közösségi oldalakon található posztok lájkjait a szervezők nem számítják bele a végeredménybe!

És hogy kik alkotják a négy tagú zsűrit?
- Abaházi Csaba, rádiós műsorvezető, az Abaházi RT. frontembere,
- Temesi Berci, Artisjus és Fonogram díjas zenész, basszusgitáros, zenei rendező,
producer, rádiós műsorvezető,
- Balázs Sziszka, a Music Fashion kiadó alapítója,
- Hatos Niki, kulturális újságíró, a BSIDE Hungary zenei oldal alapítója.